Juiste bandenopslag in uw garage

Juiste bandenopslag in uw garage

Goed opgeborgen banden gaan gewoon langer mee. Een band die van de auto af is, wordt nog steeds beïnvloed door de omgeving, en banden die vervormd zijn door onjuiste opslag kunnen problemen veroorzaken wanneer ze weer op een auto worden geplaatst. Je kunt ze in tassen stoppen om ze te beschermen, maar als de ruimte op je garagevloer een probleem is, is een bandenrek een betere oplossing. Er zijn verschillende soorten rekken beschikbaar om banden op te slaan, afhankelijk van uw behoeften. U kunt er zelfs zelf een bouwen.

De zelfbouwoplossing vereist wat hout, een zaag en wat spijkers of schroeven om alles in elkaar te zetten. Meestal worden deze geconstrueerd door kisten van hout te vormen om de banden rechtop te houden, en steunen op elke hoek om de kisten omhoog te houden. Omdat u deze zelf bouwt, kunnen de grootte en het aantal dozen op maat worden gemaakt om aan uw individuele behoeften te voldoen. Veranker ze op verschillende plaatsen aan de muur om te voorkomen dat het gewicht van de banden de drager kantelt.

Een andere optie is om gebruikte bandenrekken te kopen bij tankstations of bandenwinkels. Er zijn verschillende plaatsen op internet waar gebruikte apparatuur wordt verkocht, en u kunt uzelf wat geld besparen door nieuwe te kopen. Er zijn veel verschillende maten en configuraties beschikbaar Autobanden opslag om aan uw behoeften te voldoen. Misschien wilt u ook een bandenwagen overwegen. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, maar in tegenstelling tot een vast rek zijn ze op wielen voor draagbaarheid. U kunt ze indien nodig in uw garage verplaatsen of zelfs oprollen naar het voertuig waarop u de banden wilt monteren. Hoe handig is dat?

Er zijn ook wandrekken verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes. Deze hebben meestal een stalen frame en worden aan de muur van uw garage gemonteerd. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor het geval je iets anders wilt dan basic zwart. Als uw opslagbehoeften tijdelijk zijn, kunt u rekken voor wandmontage krijgen die kunnen worden ingeklapt wanneer u ze niet gebruikt.

Er kunnen steunen worden gekocht om een enkele band en wiel aan de muur en los van de vloer op te bergen. Vergelijkbaar met de reservewielbevestiging op de achterkant van een SUV, worden deze apparaten aan de muur van uw garage bevestigd. Je bindt vervolgens de velg aan de houder en je hebt een veilige plek om de band te bewaren. Opvouwbare bandenhaken kunnen worden gekocht om niet-gemonteerde banden van de vloer te houden.

Bandentassen of bandentassen kunnen worden gebruikt om banden op te slaan die om seizoensredenen niet in de auto zitten, zoals winterbanden. Door ze in tassen of bakken te doen, worden banden beschermd tegen de elementen en wordt er een barrière gevormd tussen de band en uw kleding wanneer u ze verplaatst. Door de zakken op een houten pallet te plaatsen, blijven ze van de vloer en uit de buurt van vocht dat zich daar kan verzamelen.

Banden hoeven niet iets te zijn dat u in de weg zit als ze niet in de auto zitten. Als u een van de bovenstaande methoden gebruikt, worden de banden uit de weg geruimd en wordt hun levensduur verlengd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *